Dakbedekkingen

Dakbedekkingen

Het dak speelt een belangrijke rol als het gaat om de bouwkundige staat van uw woning of bedrijf. Een goed dak biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, er zijn verschillende soorten dakbedekking, de keuze hangt vooral af van het soort dak.

Boks bouw & dakservice is u graag van dienst betreffende, dakaanleg, dakrenovatie en dakonderhoud van Pannendaken, Bitumendaken, Leien, EPDM en PVC daken. Ook voor zink- en loodwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze doelstelling is voor alle daken altijd een waterdichte oplossing!

Dak inspectie

Na verloop van jaren kan een dak kleine gebreken gaan vertonen, die op een later tijdstip voor problemen kunnen zorgen. Wij komen bij het renoveren van daken geregeld slecht houtwerk tegen, o.a. aantasting van het huidige dakbeschot. Dit ontstaat meestal door langdurige daklekkage die niet tijdig is opgemerkt. Deze problematiek had met een kleine ingreep verholpen kunnen worden, wanneer er direct actie was ondernomen. Veel voorkomende problemen zijn dan ook te wijten aan de slechte conditie van de dakbedekking

Dak onderhoud zorgt voor dak behoud en verlengt de levensduur van het dak.

Wanneer u twijfelt aan de status van uw dak of de conditie van de huidige dakbedekking, kunt een dakinspectie laten uitvoeren.

Op basis van de bevindingen kan een dakrapport “renovatievoorstel/advies” worden opgemaakt. Een dakrapport bevat foto’s van het betreffende dak, gegevens over de staat van het dak en de conditie  van huidige dakbedekking. U krijgt hiermee inzicht in de kwaliteit ven de dakbedekking en de waterhuishouding.

Wilt u meer informatie of wilt u ons uitnodigen voor een vrijblijvende offerte.
Neemt u dan contact met ons op.